Product Review – essence 07 Natural Beauty

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie weer een product review, vandaag heb ik voor jullie een lipstick van essence, deSAM_1427 longlasting lipstick kleur 07 Natural Beauty.

Zoals jullie hier boven konden lezen ga ik voor jullie de kleur 07 Natural Beauty testen.
De omhulzing vind ik erg mooi, hij heeft een mooie zwarte kleur, de kleur van lipstick kun je in het randje terug zien. Zo kun je makkelijk zien welke kleur het eigenlijk is.

Als je de lipstick uit draait komt er een mooie kleur uit en staat er de letter e mooi in verwerkt. Dit vind ik een extra toevoeging aan het product. Het product ziet er op het eerste gezicht erg mooi uit. Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe hij er uit ziet als ik hem heb geswatched.

SAM_1426

Zoals jullie op de foto kunnen zien heb ik voor jullie het product geswatched. Ik vind het een erg rustige kleur hij heeft een roze tintje maar niet te. De kleur komt goed over een met de kleur die hij zegt dat het moet zijn.

SAM_1431

Daarnaast heb ik de lipstick nog getest bij mezelf. In het begin is hij een beetje plakkerig maar dit vind ik niet vervelend. En gaat erg snel weg. De lipstick voelt erg verzorgend aan, doordat de kleur niet te heftig is vind ik dat hij een mooi gezond kleurtje geeft aan mijn lippen. De kleur past erg goed bij mij waardoor ik hem dagelijks zal kunnen dragen. De lipstick blijft voor mijn doen erg goed zitten.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van dit product?

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *