Product Review – Action Lip Dual 343

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review van de lip dual van de action. Deze Dual bevat een lipstick en een lipgloss. Ik heb de kleur 343 gekocht. Ben jij benieuwd wat ik hier van vind?

Bij de action heb je verschillende soorten lipstick en andere make-up. Ik heb zelf al een lip dual van de action en deze bevalt mij goed. Daarom dat ik besloten had om er nog één aan te schaffen. Dit maal in de kleur 343 dit is een mooie nude kleur vind ik zelf.

Zodra je deze dual koopt in de winkel zit hij verpakt in een mooi zwart doosje. Persoonlijk vind ik dit erg mooi en geeft het een bepaalde uitstraling. Als je hem uit de verpakking haalt stelt hij eigenlijk niet zo heel veel voor. de ene kant zit een lipgloss en aan de andere kant een lipstick.

Zelf vind ik de lipstick erg fijn en draag ik deze dan ook geregeld. De kleur 343 is een mooie zachte nude kleur, en geeft je look net die ene touch om hem mooier te maken. Deze kleur is voor mij een dagelijkse kleur en kan draag ik dan ook geregeld. Echter blijft hij helaas niet lang zitten en zal je hem dan ook geregeld bij moeten werken. maar voor deze prijs vind ik dat totaal niet erg.

De lipgloss draag ik eigenlijk niet zo heel veel. Momenteel ben ik meer van de lipstick. Echter maakt dat niet dat de lipgloss minder mooi is. Uiteraard heb ik hem wel gedragen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Dragen jullie wel eens lipsticks van de action?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *