Product Review – Air Wick Appel kaneel

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een keer wat anders dan alleen maar beauty reviews. Vandaag review ik één van mijn favoriete kaarsen voor jullie. Deze kaars koop ik nu al een tijdje omdat ik helemaal verkocht ben aan de geur.

De kaars die ik vandaag voor jullie ga reviewen is de kaars van Air wick, ik heb al een hele tijd de geur appel kaneel en wou deze graag met jullie delen.

Een paar maanden geleden ontdekte ik bij de action deze kaarsen. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik vond. hij rook lekker in de verpakking maar zou hij ook lekker ruiken als hij zou branden? De kaarsen brand ik al maanden en de geur die hij verspreidt vind ik heerlijk. De hele kamer ruikt dan naar appel en kaneel. Sinds die tijd heb ik eigenlijk altijd een voorraadje in huis. en brand ik hem bijna dagelijks. Bij de action hebben ze nog twee van deze geuren maar die heb ik eigenlijk nooit geprobeerd, deze geuren spraken mij nooit aan.

Tegenwoordig koop ik eigenlijk alleen nog kaarsen met de geur appel en kaneel, en deze zijn allemaal erg lekker. hopelijk kan ik ze deze zomer ook gewoon blijven kopen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke geurkaarsen branden jullie graag in huis?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *