product review – [b] basic compact puder

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie weer een product review, dit keer van de poeders van het merk [B] basic.SAM_1478 Ik heb hier drie verschillende poeders van die ik voor jullie ga reviewen vandaag.

Ik heb de kleuren:

01 compact puder
02 compact puder
01 mosaik puder

De kleur 01 compact puder  is een lichte kleur, hij lijkt op de foto een beetje oranje achtig maar als je hem gebruikt is hij heel licht van kleur en perfect om je gezicht aft e poederen

01 01-2 01-4 01-5

De kleur 02 compact puder is een iets bruinere kleur maar ook deze is erg licht van kleur, deze gebruik ik geregeld om mijn gezicht mee af te poederen. Of als ik geen zin heb in foundation gebruik ik alleen deze.

02-2 02 02-1 02-3

De kleur 01 mosaik puder heeft 4 verschillende kleuren waardoor hij erg mooi is. Deze ruikt ook nog eens erg lekker. Deze poeder gebruik ik eigenlijk nog het vaakst. De kleuren mengen erg mooi waardoor je een mooie lichte kleur krijgt. Als je deze aanbrengt op het gezicht zie je hem niet zitten en door de lichte kleur zou je hem ook nog als highlighter kunnen gebruiken.

01-2 mozaiek 01-1 mozaiek  01-3 mozaiek 01-4 mozaiek

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van deze producten en kleuren? Gebruiken jullie dit merk ook?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *