Product Review – [b] Basic Mascara

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie weer een artikel. vandaag heb ik voor jullie een product review. Ik had dit product er al een sized_SAM_1790tijdje liggen om voor jullie te testen en te reviewen.

Vandaag heb ik voor jullie een mascara getest. Deze is van het merk [b] basic. Ik moet heel eerlijk
zeggen dat ik hem er niet echt mooi uit vind zien. De kleur is naar mijn mening te vel. Ook is hij erg simpel wat betreft model.

Echter is de mascara niet zoals ik hem had verwacht. Ik vond de dekking niet zo goed.ik moest veel lagen aanbrengen wou ik een mooi effect hebben. Het borsteltje daar in tegen vond ik wel erg fijn. Hij zorgde er goed voor dat ik geen spinnenpoot effect kreeg.

sized_SAM_1791 sized_SAM_1792

De mascara vind ik persoonlijk meer geschikt voor jonge kinderen die net beginnen met make-up of die het eenmalig dragen voor een gala. Dit omdat je met één laag voor deze doelgroep al een mooi effect krijgt. Als je dan kijkt naar de kleur dan is het wel een mooie verpakking voor jonge kinderen spreekt vaak de kleur al aan.

De mascara was niet waterproof hierdoor is hij nog meer geschikt voor jonge kinderen vind ik. Ik raad dit product daarom ook niet aan aan jongeren, deze doelgroep wil namelijk toch iets meer volume etc.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie dit merk? En wat vinden jullie van het uiterlijk?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *