Product Review – Balea Gezichtsmasker

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een review, ik review niet snel en vaak een gezichtsmasker maar ik wou deze toch graag reviewen voor jullie.

Een tijd geleden heb ik dit gezichtsmasker mogen ontvangen. Echter had ik nog geen tijd gehad om hem te testen voor jullie. Maar vandaag is het zover ik review voor jullie het gezichtsmasker van Balea.

Sinds ik Balea heb ontdekt ben ik groot fan en kan dan ook niet wachten tot ik weer naar de dm kan om weer wat aankopen te doen. De vorige keer heb ik maar een paar dingetjes gekocht maar mocht ik weer gaan dan denk ik dat het wel wat meer zal zijn. Ze hebben zoveel producten die ik eigenlijk bijna allemaal wel zou willen testen.

Vandaag is het de beurt aan een gezichtsmasker die ik heb gekregen. Het is een reinigend peel off masker. Het is geschikt voor de gemengde huid. waardoor hij bijna voor iedereen wel geschikt is. Zelf heb ik een gevoelige huid en vond hem in het begin wel iets branden maar dit ging naar verloop van tijd wel weg. Het masker moet ongeveer tien tot vijftien minuten drogen voordat je hem er af kan halen.

Toen het masker er eenmaal af was had ik niet echt het gevoel dat het wat voor mijn huid had gedaan. Mijn huid voelt niet beter aan of iets. Maar dit vind ik niet erg. ik denk dat je naar 1 keer ook geen verschil zal zien.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Wat vinden jullie van gezichtsmaskers?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *