Product Review – Balea Watermeloen

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een review, In de shoplog van laatst konden jullie zien dat ik een douchegel in de de geur Watermeloen heb gehaald. Deze kocht ik bij de dm in Duitsland.

De douchegel van Balea heb ik laatst gekocht bij de dm in Duitsland. Balea is het huismerk van deze winkel. Dit was de eerste keer dat ik bij de dm was en heb hier nog niet heel veel gehaald omdat ik niet de tijd had om rustig rond te kijken.

Ik kwam deze douchegel tegen en was meteen verkocht aan de geur. Ik hou van de geur van watermeloen en toen ik deze rook moest ik hem gewoon meenemen. En voor een prijs van  €0,55 kon ik hem niet laten liggen.

Ik wou het product gelijk deze avond gaan gebruiken maar ik moest even geduld hebben omdat ik hem graag eerst op de foto wou zetten voor jullie.

De verpakking vind ik er erg leuk uitzien. Door middel van de kleuren die ze hebben gebruikt. Door de meloen op de verpakking kun je duidelijk zien om welke geur of het gaat. De douchegel heeft een zacht roze kleur, Eigenlijk zoals de kleur van watermeloen ook is alleen iets zachter.

Tijdens het douchen komt de geur nog meer tot zijn recht, en ruikt dan nog lekkerder dan in de verpakking. Na het douchen ruikt de badkamer wel erg lekker.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Zijn er nog geuren die jullie aanraden die ik de volgende keer moet meenemen bij de dm? Of andere producten?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *