Product Review – Balea zilver shampoo en conditioner

Afgelopen zomer zijn mijn ouder op vakantie geweest naar Oostenrijk. Ik had gevraagd of ze deze zilvershampoo mee wouden nemen en tot mijn ontdekking hebben ze hier ook conditioner van dit moest ik natuurlijk uitproberen voor jullie. Vandaag lezen jullie wat ik van deze shampoo en conditioner vind.

Toen ik op de website van de dm aan het kijken was naar de zilvershampoo kwam ik plots de conditioner tegen. Ik vroeg aan mijn ouders of ze deze voor mij mee wouden nemen als ze er toevallig kwamen. Toen ze terug kwamen van de vakantie waren ze dus idd bij de dm geweest en hadden ze deze producten voor mij meegenomen. 

We beginnen met de shampoo want ja daar begin je mee als je gaat douchen. De verpakking is paars en er staat een vrouw op met grijs achtig haar. De tube bevat 250ml. De shampoo zelf is paars van kleur zoals we gewend zijn van zilvershampoo. De geur die deze shampoo draagt is de geur van korenbloemen. Of ik nu kan zeggen dat ik deze geur echt lekker vind. Nee, van mij had hij wel een frissere geur gemogen. 

Dan gaan we nu over op de conditioner, deze tube heeft precies dezelfde verpakking en kleur. Echter is deze wel iets kleiner en bevat deze 200ml. Het voordeel hier van is dat je ze door de formaat uit elkaar kan houden anders moet je elke keer lezen wat er op staat. De conditioner heeft een licht blauwe kleur. Dit is niet iets wat je zou verwachten als je bedenkt dat de zilvershampoo gewoon paars is. Ook de conditioner heeft de geur van korenbloem. Ook bij deze vind ik dat hij wel een andere frisse geur had mogen hebben. Ik vond de geur niet heel denderend en had mijn haar rook daarna ook niet zoals ik wil dat mijn haar eigenlijk ruikt. 

Zowel de shampoo als conditioner werken gewoon goed. Mijn haar is gewoon schoon fris en het word niet zwaar door de conditioner. Wel heb ik het idee dat mijn haar wat meer veerkracht heeft en dat ik het makkelijker en mooier kan laten hangen. 

Lieve lezers, Al met al ben ik over de werking van deze producten zeer tevreden. De geur had van mij anders gemogen maar daarvoor hebben we eventueel nog een haarmasker om het lekker te laten ruiken.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *