Product Review – Batiste Droogshampoo

Lieve lezers, een tijdje geleden heb ik al eens een droogshampoo gereviewd. Hier was ik echter niet tevreden over. In december kreeg ik in het beauty pakket van carolien een andere droogshampoo. Ik was eigenlijk wel benieuwd of deze wel zou werken. Vandaag vertel ik jullie meer over deze droogshampoo.

De droogshampoo die ik heb getest voor jullie is deze van Batiste. Na de vorige droogshampoo had ik het idee dat deze eigenlijk ook niet zou werken. Maar ik wou hem toch een eerlijke kans geven. En ik moet jullie eerlijk bekennen ik was zeer verrast. Deze werkte echt voor mijn haar. Zodra ik hem aanbracht zag ik al verschil.

Ik ben erg te spreken over deze droogshampoo, mijn haar zag er gewoon verzorgd uit en was goed handelbaar, voor zover mijn haar dat is. Mijn haar bleef er de hele dag fris en verzorgd uitzien. Deze droogshampoo liet geen witte waas of iets achter. Daarnaast heeft hij als plus puntje nog dat hij erg fris ruikt. Hier was ik erg blij mee.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke droogshampoo gebruiken jullie graag?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *