Product Review – BB creame Action

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een product review van de bb cream van de action. ik heb deze een tijdje geleden gekocht. Jsized_SAM_1877e kon hem ook zien in mijn shoplog van de maand Mei. Lezen jullie gezellig mee wat ik er van vind?

Een tijdje geleden konden jullie in mijn shoplog zien dat ik bij de Action een BB cream heb gekocht. Vandaag heb ik voor jullie mijn review hier over.

De BB cream is een vijf in één dit vond ik wel interessant en besloot om deze voor jullie te testen. Wat ik een pluspunt vind aan de BB creams is dat ze gelijk bescherming bieden tegen de zon. Daarnaast hoef je ook geen extra dag creme meer aan te brengen. De ideale oplossing voor als je haast hebt.

sized_SAM_1877 sized_SAM_1875

Ik vind de verpakking een beetje een apart model en deed me erg denken aan een tandpasta tube. Echter vind ik de kleuren combinatie wel weer mooi.

sized_SAM_1879 sized_SAM_1880 sized_SAM_1878

De BB cream heeft een lichte kleur, als hij uit de tube komt lijkt hij wel een beetje oranje vond ik zelf. Maar als je hem eenmaal aanbrengt zie je er helemaal niks meer van. Dekking geeft hij niet naar mijn gevoel, maar voor de zomer vind ik dit niet erg. En ik kan er altijd natuurlijk gewoon mijn foundation over aanbrengen. Dit geeft mijn foundation wel een mooier effect.

sized_SAM_1885 sized_SAM_1886

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van een BB cream?

 

Advertentie:

2 Reacties

  1. Hij lijkt inderdaad mooi weg te vallen in je huidskleur. Dat vind ik zelf altijd wel een must. Ik heb die van Garnier, hier ben ik ook erg tevreden over.

    • Dankje wel voor je reactie, ik zal die van Garnier ook eens proberen. Wie weet bevalt deze mij ook wel. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *