Product Review – Black Head gezichtsmakest

Lieve lezers, een tijd geleden heb ik mee gedaan aan een winactie van Carolien. In dit artikel laat ik  jullie zien wat ik heb gewonnen en ga ik deze producten voor jullie reviewen. Zijn jullie benieuwd wat ik heb gewonnen? Lees dan snel verder.

Zoals jullie hierboven hebben kunnen lezen heb ik meegedaan aan een winactie van Carolien. In dit artikel kunnen jullie zien wat ik heb gewonnen de producten die ik heb gewonnen zijn een lipmasker en een gezichtsmasker van het merk pilaten.

sized_sam_1771

Het heeft even geduurd voordat ik tijd had om deze voor jullie te reviewen. Hij stond al een hele tijd op de lijst om gereviewd te worden en vandaag is het dan zover. De foto’s in dit artikel heb ik al een hele tijd geleden gemaakt vandaar dat de kwaliteit wat minder zijn omdat ik hier nog mijn oude camera gebruikte.

Voor het lipmasker heb ik helaas nog geen tijd gehad deze hoop ik in de toekomst nog te kunnen reviewen voor jullie. Vandaag review ik voor jullie het black head masker.

sized_sam_1773

Het aanbrengen voelde heel raar voor mijn gevoel. Het was best dik spul en was moeilijk om aan te brengen. Ik heb het alleen aangebracht op mijn neus en wangen. Na ongeveer 20 minuten was het helemaal opgedroogd en heb ik het er af getrokken. Echter vond ik dat het geen pijn deed en heeft het voor mijn gevoel ook niet gedaan wat ik er van verwachte. Waarschijnlijk heb ik iets niet helemaal goed gedaan of werkt het bij mij helaas niet.

Echter wil ik dit product nog wel een keer weer aanschaffen om het nog eens te proberen. Wie weet werkt het dan wel. Mocht ik het dan wel vinden werken of mijn ervaringen dan anders zijn dan zou dit product zeker een nieuwe review krijgen.

sized_sam_1774

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie al eens een black head masker gebruikt? Wat vonden jullie er van?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *