Product Review – Catrice 24h Foundation

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review van de catrice 24h foundation. Deze foundation heb ik tegelijk met de andere foundation gekocht. Dit omdat ik geen goede foundation meer had die goed bij mijn huid matchte.

De foundation van catrice zit in een mooie verpakking. Je kunt duidelijk zien om wat voor een kleur het gaat en van welk merk het is. Een plus punt aan deze foundation, vergeleken met de vorige foundation is dat deze een mooie pomp flacon heeft waardoor je de juiste dosering kunt kiezen en het is hygiënischer.

De kleur die ik heb gekozen is de kleur ivory beige. Deze kleur past goed bij de kleur van mijn huid. Zoals je op de foto kan zien lijkt hij op mijn handen wat te licht voor mij maar ik heb een hele bleke huid in mijn gezicht vergeleken met mijn handen. De foundation is wel wat aan de vloeibare kant. Hier moest ik wat aan wennen in het begin. Echter brengt hij wel fijn aan met een beauty blender. Met een kwast vond ik hem wat minder fijn aanbrengen je zacht dan de vegen er heel duidelijk in. Daarnaast is hij ook wat minder dekkend dan ik had verwacht. Voor een mooi effect heb ik al snel twee lagen nodig en dit vind ik best jammer.

Echter ben ik verder wel goed te spreken over de foundation en zal ik hem ook wel blijven gebruiken. Zodra ik minder dekking zou willen is dit wel een goede foundation.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Sorry dat hij wat later online kwam dan normaal.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *