Product Review – Catrice All Matt Plus

Lieve lezers, vandaag review ik voor jullie weer een foundation. Dit maal een foundation van Catrice. De kleur die ik heb gekocht is de kleur 010 light beige. Ik ben zelf redelijk wit en voor mijn gevoel paste deze het beste bij mijn huid.

De foundation van cartice die ik heb gekocht is de kleur 010 All matt plus. Nu kan ik vast één ding zeggen matt is hij niet. persoonlijk vind ik hem nog erg glimmen maar ik poeder hem altijd af met de poeder van essence waardoor hij er wel matt uit ziet.

De foundation zit in een mooie flacon. Echter vind ik het wel raar om hem aan te brengen. Hij heeft geen pompje of een zachte aplicator aan het einde maar is gewoon een plastice staaf hierdoor kun je hem niet rechtstreeks aanbrengen op je gezicht want dit is gewoon pijnlijk omdat er aan de voorkant een soort van twee punten zitten.

De foundation breng ik eerst aan op mijn hand en daarna breng ik hem met de beauty blender aan op mijn gezicht. De kleur vind ik zelf erg mooi en past goed bij mijn huid. Hij is heel iets lichter dan mijn eigen kleur maar door bronzer etc aan te brengen komt hij wel heel mooi tot zijn recht. Persoonlijk houd ik meer van iets te licht dan te donker.

Verder blijft de foundation mooi lang zitten, aan het eind van de dag ziet hij er nog steeds goed uit. Ik hoef tussen door niet bij te werken met poeder of iets. Dit is persoonlijk een plus puntje.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke foundation gebruiken jullie graag? En hebben jullie hem liever iets te donker of net als mij iets te licht?

 

Advertentie:

1 Trackback / Pingback

  1. Welkom November – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *