Product Review – Cien almond oil

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een review van een douchegel. Deze is net als velen die ik heb gereviewd ook van het merk Cien. Zij hebben zoveel producten in de schappen liggen en ik ben eigenlijk wel benieuwd of ze allemaal zo goed zijn.

De geur die ik vandaag voor jullie heb is de geur almond oil, je ruikt heel sterk de amandel maar op de achtergrond heb je de geur van abrikozen waardoor hij iets minder zwaar word. echter lijkt de geur in de fles heel fris maar tijdens het gebruik vond ik hem best een zware geur.

Dit kan ook komen doordat ik meer van de zoete geuren ben. misschien niet helemaal ideaal met het vooruitzicht op de zomer maar ik vind een geur al snel te zwaar. persoonlijk vind ik deze geur meer geschikt voor ouderen en volwassene mensen. De geur vind ik wel erg lekker maar vind ik hem niet geschikt voor mezelf.

Echter is de douchegel wel erg verzorgend en geeft hij je huid een lekker zacht gevoel,  op de achterkant van de verpakking staat dat hij speciaal voor de vermoeide huid is. Of dit ook echt zo is dat durf ik niet te zeggen. Vaak let ik ook niet op dit soort dingen en moet een douchegel gewoon lekker zijn en mijn huid een zacht gevoel geven.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie en favoriete douchegel? Zijn jullie meer van de zoete of de wat zwaardere geuren?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *