Product Review – Cien body scrub

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een review van een body scrub van het merk Cien. Ik had deze producten nog niet eerder gezien in de schappen en was eigenlijk wel benieuwd hoe of deze producten mij zouden bevallen.

In de schappen van de Lidl zag ik deze body scrub en nog twee andere liggen en ik was eigenlijk wel benieuwd of deze producten fijn zouden zijn. Zelf heb ik nog nooit echt een body scrub gebruikt dus was eigenlijk wel benieuwd hoe dit product zou zijn.

De verpakking vind ik erg leuk uit zien, er zit een soort glinstering over het groene heen. Dit kun je op de foto niet zien omdat de foto’s anders heel lelijk er uit kwamen. Het product zelf is licht groen, hierdoor kun je de scrub deeltjes goed zien zitten.

Ik heb de geur Lily en Mint, persoonlijk vind ik mint wel een redelijke geur, het is een hele frisse geur waardoor je je ook snel fris voelt. Ik heb de body scrub zowel op mijn lichaam als mijn gezicht gebruikt. Echter was het op mijn gezicht de eerste keer een heel apart gevoel. Het was een soort branden gevoel maar dan wel fris. Dit was heel even wennen maar was ook redelijk snel weer over. Echter had ik hierdoor wel het gevoel dat mijn gezicht weer fris was.

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel, wat vinden jullie een fijne body scrub?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *