Product Review – Cien Dagcreme

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review, een tijdje geleden kocht ik de dag crème van Cien. Dit is het huismerk van de Lidl.

Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe dagcrème, ik zag deze van Cien liggen en wou deze graag eens uitproberen. De prijs weet ik zo niet meer maar hij zal niet heel duur zijn geweest.

De dag crème zit in een mooi potje, het potje zelf is van glas met een gouden dop. Persoonlijk vind ik dit er erg mooi uitzien. Het straalt voor mij een soort luxe uit. De dagcrème is gewoon wit, en zodra je het potje open doet is hij tot helemaal boven aan gevuld. Dit had ik zelf niet verwacht, en is dus een grote pulspunt.

Zelf heb ik een gevoelige huid, deze neemt crème’s etc niet snel op of ik krijg er uitslag van. Dat had ik met deze niet, hij bracht erg fijn aan. Naar de eerste dag merkte ik bij mijzelf al wel iets verschil, mijn huid werd er een stukje zachter van. Nu ik het een tijdje gebruik merk ik dat mijn huid er gezonder uit ziet en zacht aan voelt.

Voor mij is deze dagcrème een succes geweest en gebruik hem nu bijna dagelijks.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Hebben jullie deze dagcrème al eens gebruikt?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *