Product Review – Cien Face Toner

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een product review. Deze Face Toner kwam ik tegen bij de Lidl.sized_SAM_1992

De lidl heeft de laatste tijd veel producten die mij aanspreken en die ik interesant vind. Waaronder ook deze Face toner. Ik heb nog nooit eerder een face toner gebruikt en wou dit dan ook graag eens uitproberen

De geur is lotus, dit is een erg verfrissende geur en geeft je huid een heerlijk frise geur. Na het reinigen is dit heerlijk om je huid een fris gevoel te geven. Daarnaast heb ik het ook eens geprobeerd op een hele warme dag. Na al het zweten is het heerlijk om je gezicht even snel op te frissen met dit product. En kan ik het je ook zeker aanraden op warme zomerse dagen.

De verpakking ziet er erg simpel en goedkoop uit. Maar de werking van het product is dan weer wel erg fijn. Het voordeel van deze verpakking is wel dat je het watje aan de boven kant er op drukt en zo je watje word bevochtigd. Ik zelf gebruik twee watjes en druk beide watjes één keer aan de bovenkant er op en dit is meer als voldoende. Je pakt dus eigenlijk nooit te veel. Dit gebeurd namelijk wel snel als je een flesje of iets op de kop moet houden.

sized_SAM_1996 sized_SAM_1994

Dit product is ook geschikt voor een gevoelige huid. Ik heb zelf een erg gevoelige huid en van bijna alle producten heb ik op één of andere manier wel last maar met dit product totaal niet. daarom kan ik het ook iedereen aanraden om het eens te proberen.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie een fijne face toner? Laat het me weten in een reactie.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *