Product Review- Cien lippotlood 02 Strawberry kiss

Lieve lezers, het is weer tijd voor een product review. Ik heb dit product nu een tijdje voor jullie getest en vandaag deel ik jullie mijn mening hier over.

Vandaag review ik voor jullie een lip potlood van de lidl deze verkopen nu al eventjes make-up en ik was eigenlijk wel benieuwd of deze producten eigenlijk goed zijn.

Ik heb gekozen voor een lip potlood met de kleur 02 Strawberry kiss. Dit is een rode kleur. Tijdens het swatchen geeft hij een rood roze kleur aan, ik vind hem erg mooi ogen.

rustigsamen_img_1502 rustigsamen_img_1539

Het voordeel is dat je de kleur al gelijk aan het potlood zelf kunt zien. Mocht je er veel hebben dan is het makkelijk de kleur te pakken. Het lippotlood brengt erg fijn aan, echter doordat je niet hard hoeft te drukken of iets, maar heel lichtjes over je lippen kan gaan kietelde het wel erg bij mij. Natuurlijk kun je harder gaan drukken maar dat vind in niet nodig. Het product voelt erg zacht aan en doet mij eerder aan labello of iets denken.

rustigsamen_img_1559 rustigsamen_img_1571

De kleur is op de lippen iets roze dan ik had verwacht. Als ik aan strawberry rood denk denk ik aan rood dat is dit niet. Van mij mocht hij eigenlijk wel wat roder. Als je de lipstick hebt aangebracht dan geeft hij een licht glinsterend effect.

rustigsamen_img_1706 rustigsamen_img_1709

Echter blijft hij niet echt zitten. Als hij er af is houd je wel een subtiel kleurtje over op je lippen. En zul je hem vaak moeten bijwerken. Voor werk of school vind ik dit zelf niet erg. Tenzij je iets belangrijks hebt dan raad ik hem je af.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie goede producten van de lidl?

 

Advertentie:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Product Review – Cien lippotlood 04 Blueberry passion |
  2. Product Review – Cien lippotlood 04 Blueberry passion – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *