Product Review – Cien lippotlood 04 Blueberry passion

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een product review. Een tijdje geleden had ik ook een review van het cien lippotlood maar vandaag heb ik voor jullie een andere kleur. Namelijk de kleur 04 Blueberry Passion.rustigsamen_img_1577

De kleur 04 blueberry passion is een beetje een bruin/paarsachtige kleur. Echter als je het potlood ziet lijkt het een bruine kleur. Dit is helaas niet helemaal het geval en dat vond ik best jammer. Omdat ik opzoek was naar een mooie bruine kleur.

rustigsamen_img_1641

Echter brengt het product wel fijn aan en is hij lekker romig waardoor je niet hard hoeft te drukken. De kleur kun je mooi opbouwen. Zo kun je hem heel subtiel laten maar ook wat donkerder. Hij brengt mooi egaal aan hierdoor ziet hij er gelijk mooi uit.

rustigsamen_img_1730 rustigsamen_img_1718

Wel geeft hij snel af maar naar een tijdje blijf je een hele subtiele kleur houden. Echter is het wel mooier als je hem af en toe blijft bijwerken.

Het potlood zelf is een mooi formaat waardoor je mooi kunt werken. Met normale lip potloden vind ik dit soms wat lastiger omdat deze zo lang zijn.

rustigsamen_img_1645

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie al lippotloden van de Lidl gebruikt? Wat vinden jullie er van?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *