Product Review – Cien Oriental Blossom

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review van de shower cream van de Lidl. Ik kwam deze een tijdje geleden en wou deze graag uit proberen en reviewen voor jullie.sized_SAM_1989

De geur die ik heb gekocht is Oriental Blossom. Deze body lotion doet me erg denken aan een zomer vakantie. De geur is erg subtiel en lekker fris. De substantie heeft een mooie zachte structuur en geeft je huid een zacht gevoel.

sized_SAM_1990

De verpakking vind ik erg mooi. Hij is mooi wit met een roze rand. Op de voorkant staat een afbeelding van een bloesem. De kleuren zijn erg subtiel en geven de verpakking een mooie rustige uitstraling. Zodra de fles bijna leeg is kun je hem gemakkelijk op zijn kop zetten omdat zowel de boven als onderkant mooi vlak zijn. Dit vind ik persoonlijk een pluspunt aan deze verpakkingen.

sized_SAM_1991

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie een lekkere geur voor body lotion.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *