Product review – Cien Repair haar producten

Vandaag heb ik voor jullie weer een review. ik heb laatst een aantal producten bij de lidl gekocht waaronder shampoo, conditioner en een haar masker. Al deze producten zijn van de repair lijn. 

Aangezien mijn haar de laatste tijd wat aan de droge kant is en er erg onverzorgd uit zag wou ik een nieuw haarmasker halen. Toen ik bij de Lidl liep zag ik deze lijn liggen. Ik heb er toen voor gekozen om deze eens uit te proberen in eerste instantie wou ik eigenlijk alleen het haarmasker proberen maar vond ik het ook wel eens wat hebben om de shampoo en conditioner erbij te proberen. Aangezien mijn haar zo droog was had ik het idee van baat het niet dan schaad het niet. 

De shampoo, conditioner en het haarmasker hebben alle drie de zelfde geur. De producten bevatten alle drie keratine waardoor ze je haar goed zouden moeten verzorgen. 

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over deze producten. Ik merk zodra ik deze producten heb gebruikt mijn haar er gezonder en mooier uitziet. Daarnaast ruikt mijn haar dan ook erg lekker. De volgende dag zit deze geur er nog in en dat vind ik persoonlijk wel een plus punt want hierdoor ruikt je haar veel langer fris. 

Ze hebben van deze lijn ook nog een heat protector en volume spray. Je kunt deze lijn herkennen aan de wit met roze verpakking wat ik dan weer een leuke toevoeging vind. het ziet er niet standaard en saai uit.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie deze lijn al?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *