Product review – Contour pallet action

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een artikel van het contour pallet van de action. ik las veel artikelen over dit product en zSAM_1504ag hem vaak voorbij komen. Ik wou dit pallet eigenlijk ook wel proberen. En is kijken of ik het kon aangezien ik dit nog nooit had gedaan. Ben je ook benieuwd wat ik er van vind en of het me lukt?

Ik heb het pallet een tijdje geleden gekocht, ik had nog nooit een countour pallet gehad en heb het eigenlijk ook nog nooit gebruikt tot ik het pallet van de action ontdekte. De pallet heeft vier kleuren

Contour
Bronzer
Shape
Highlight

SAM_1507

De pallet heeft een mooi uiterlijk. Hij is mooi glanzend zwart, dit vind ik persoonlijk mooi aan producten. Makkelijk en simpel maar toch een strak design. Als je de pallet opent zit er een spiegeltje in. Op dit spiegeltje staat nog een kleine afbeelding over hoe je dit product het beste gebruikt. Welke kleur is nu eigenlijk waarvoor. Voor mensen die dit product voor het eerst gaan gebruiken is dit erg handig. Er zat ook nog een klein boekje/blaadje bij waarop het ook uitgelegd stond. Maar deze ga je natuurlijk niet bewaren bij je make-up vandaar dat het fijn is dat deze ook nog eens in de deksel op het spiegeltje  verwerkt zit.

SAM_1509

De contour kleur vind ik erg donker en als ik deze aanbreng op mijn gezicht ziet het er ook echt erg donker uit. Dit moet je natuurlijk wel vervagen. Maar toch blijf ik het een rare donkere kleur vinden. Ik was het natuurlijk ook niet gewend en heb het dus een tijdje gebruikt om te kijken of ik er aan kon wennen.

SAM_1524

De bronzer, shape en highlight kleur zijn mooi aan te brengen en zijn niet te fel van kleur voor mijn gezicht. Hier en ik dan ook erg tevreden over. De highlighter heeft een kleine glitter er in zitten maar deze zie je niet terug als je hem gebruikt.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie dit pallet ook? Wat vinden jullie er van? Laat het me weten in een reactie.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *