Product Review – Diamond Painting AliExpress

Al enige tijd geleden heb ik via AliExpress een diamond painting gekocht. Het leek mij erg leuk om dit eens te doen. Echter vind ik ze hier in Nederland best prijzig en vond ik die van de action niet mooi genoeg vandaar dat ik ben gaan rond kijken op aliexpress en hier zag ik zoveel mooie dat ik eigenlijk bijna niet kon kiezen welke ik nu zou nemen.

Na een lange zoektocht en veel denken ben ik uitgekomen bij deze kat met een roos. Deze heb ik meerdere malen voorbij zien komen en deze bleef steeds in mijn gedachten vandaar dat ik voor deze heb gekozen.

Van de verpakking ben ik eigenlijk vergeten een foto te maken en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik ook niet meer weet hoe hij aan kwam. Wat ik nog wel weet is dat hij opgerold was. Toen ik hem uit de verpakking had gehaald heb ik hem eerst even neergelegd met iets zwaars er op zodat hij niet steeds oprolde. 

Toen ik de diamond paintig zag was ik gelijk enthousiast en wou ik eigenlijk gelijk beginnen. Dit heb ik echter niet gedaan. Ik heb hier een moment voor uitgezocht dat ik echt even de tijd er voor had. 

toen ik hem bestelde kreeg ik keurige alle steentjes een bakje en een pennetje om ze mee op te pakken. Daarnaast kreeg ik ook een klein stukje wax er bij hier kun je het pennetje in drukken zodat de steentjes beter blijven plakken. Op de afbeelding zelf zit een lijm laag zodat de steentjes netjes op hun plek blijven zitten. Zo heb je zelf ook geen gedoe met lijm etc. 

In het begin vond ik het me lastig voor te stellen hoe dit er in het echt uit zou zien als het klaar is. Maar nu het klaar is ben ik er toch wel heel blij mee en heb ik ondertussen al weer een nieuwe besteld. Daarnaast heb ik ook extra bakjes besteld en een bewaardoos om alle steentjes in te doen besteld. 

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en hoe mooi hij is geworden. Het feit dat ik er nog één heb besteld is in mijn ogen een goed teken. 

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hoe kijken jullie tegen diamond painting aan?

 

Advertentie:

2 Reacties

    • Daar heeft het idd wel wat van weg haha, Alleen kun je deze er niet meer afhalen. Deze ga ik nog op een andere canvas maken zodat ik hem mooi kan ophangen want dat kan nu helaas niet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *