Product Review – Dove

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een review van een douche product. Vandaag heb ik twee verschillende douche gels van dove gestest voor jullie. In dit artikel kunnen jullie lezen wat ik van deze producten vond.sized_SAM_1749

De geuren die ik voor jullie heb getest zijn de volgende twee geuren

  • Coconut milk with jasmine petals
  • Shea butter with warm vanilla

De coconut milk with jasmine petals is een geur die erg fris ruikt, de kokos ruik je niet zo heel sterk vind ik zelf. De jasmijn geur komt erg goed naar voren. Waardoor hij een frise bloemmengeur heefd. De geur is een lekkere zomerse geur die je dagelijks kan gebruiken. Echter vind ik de verpakking niet zo fijn. Het is wel een mooi uiterlijk alleen krijg je de dop niet altijd even goed open. Dit vind ik erg jammer aan het product.

sized_SAM_1744

De shea butter with warm vanilla is een erg aparte geur. Ik kan niet duidelijk zeggen welke geur je beter ruikt. Echter is de geur wel erg lekker en fris. Deze geur is wat zwaarder dan de geur hier boven maar daardoor absoluut niet minder lekker. De verpakking is de zelfde als hierboven en ook deze gaat minder goed open.

sized_SAM_1746

De producten van dove vind ik altijd wel  erg verzorgend en zacht voor je huid.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden juliie van de producten van dove?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *