Product Review – Droogshampoo Biocura

Lieve lezers, vandaag heb ik weer een review ik heb voor het eerst in mijn leven een droogshampoo getest. Ben jij benieuwd sized_SAM_1766wat ik er van vind? Lees dan gezellig mee.

Ik hoorde veel mensen over een droogshampoo en was eigenlijk ook wel benieuwd naar dit product. Ik heb daarom een droogshampoo gekocht bij de aldi. Hier zag ik er één liggen en dacht laat ik deze eens uitproberen.

Het merk van de aldi is Biocura. Deze droogshampoo is speciaal voor licht haar. Ik kan nu niet zeggen dat ik het product geweldig vind. Voor mijn gevoel werkte het product niet en voegde hij geen meerwaarde toe aan mijn haar. Mijn haar bleef er vettig uit zien, door dit product werd mijn haar veel droger en zach het er erg dood en onverzorgd uit. Ook was het niet echt in model te brengen.

sized_SAM_1770 sized_SAM_1767

Weten jullie een goed merk dat wel werkt? Laat het mij weten want dan kan ik deze eens gaan testen en uitproberen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *