Product Review – essence 05 cool nude

Lieve lezers vandaag heb ik weer voor jullie een artikel van essence.SAM_1432 Vandaag heb ik een lipstick van de
longlasting lipstick nude lijn. Zijn jullie benieuwd welke ik heb en wat ik er van vind?

Vandaag heb ik een artikel van de lipstick 05 cool nude. Dit is een lipstick van de essence lijn. De kleur is erg subtiel. De kleur is een beetje bruin/ oud roze. Ik vind het een prachtige kleur. Het voordeel van dit product is dat je aan de huls kan zien welke kleur of het is. Dit is handig voor als je veel lipsticks hebt zo kun je precies zien welke kleur het is.

SAM_1433

Als je de lipstick uit draait zie je hoe mooi de kleur eigenlijk is en zie je een letter e er in staan.  Dit vind ik erg mooi aan het product het geeft het net wat meer uitstraling.

SAM_1437

Deze lipstick voelt erg verzorgend aan voor je lippen. De substantie is het zelfde als bij de gewone longlipstick lijn. Het product blijft erg goed zitten, en geeft een mooie kleur af. Het is een kleur die erg subtiel is. Ik vind persoonlijk nude kleuren erg mooi. De kleur kun je dagelijks dragen en is niet te opvallend.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *