Product Review – Essence All About Matt

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een review, ik heb al een tijdje de essence all about matt in huis img_5636-23liggen   om te reviewen voor jullie.

Iedereen kent de essence all about matt wel, het is een witte poeder die je kunt aanbrengen over je foundation zodat hij minder glimt en mooier blijft zitten.

img_5636-23

Eigenlijk valt er over dit product niet heel veel te vertellen. De verpakking ziet er simpel maar mooi uit, hier heb ik niks op aan te merken. Persoonlijk vind ik het wel fijn dat hij doorzichtig is, zo kan ik hem makkelijker onderscheiden van de rest van mijn poeders. De poeder ziet er mooi uit en heeft een kleine detail er in zitten. Dit geeft het product net wat meer uitstraling vind ik zelf.

img_5639-26 img_5641-28

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, Gebruiken jullie zelf ook de essence all about matt of gebruiken jullie een ander merk?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *