Product Review – Essence get big lashes

Lieve lezer vandaag heb ik voor jullie een review van de mascara van essence. En wel de get big lashes mascara.sized_SAM_1890

Vandaag heb ik voor jullie een review van de get big lashes van essence. Jullie konden deze mascara al voorbij zien komen in mijn shoplog van de maand mei.

Veel van mijn lezers zullen deze mascara vast al wel kennen en hebben geprobeerd. Wat vinden jullie van deze mascara?

Het borsteltje van deze mascara is wat dikker dan die ik normaal gebruik. Hier moest ik wel even aan wennen. Echter vind ik het borsteltje wel erg fijn. En gebruik ik hem ook graag. Door dit borsteltje gaan mijn wimpers veel minder snel aan elkaar plakken. Dit vind ik zeker een plus punt. Ook kun je er erg mooi de onderste wimpers mee doen. Ook op deze wimpers geeft hij een mooi effect.

sized_SAM_1891 sized_SAM_1893

De mascara zelf geeft een mooie zwarte kleur af, hierdoor lijken mijn wimpers idd veel groter en voller. Ik vind dit een mooi effect geven. Met één laag geeft hij al een mooi effect. Natuurlijk kun je ook meerdere lagen aanbrengen voor een ander effect. Dit heb ik zelf nog niet zo vaak gedaan dit omdat ik dat niet prettig vind voor naar mijn werk, maar voor een feestje of het weekend vind ik het wel weer heel mooi.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van deze mascara?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *