Product Review – Essence Matt matt matt 03

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een lipstick van essence, ik wou al een tijde deze lipstick kopen maar eigenlijk nooit gedaan. Laatst heb ik toch maar besloten om hem toch aan te schaffen en te reviewen voor jullie.

De lipstick die ik vandaag voor jullie ga reviewen is van de matt matt matt lijn. Ik heb gekozen voor de kleur 03. Welke kleur dit precies is dat durf ik niet te zeggen, hij heeft wat weg van rood en paars en roze. Een aparte kleur maar ik vond hem tijdens het swatchen wel erg mooi.

Voor mij is dit de eerste matte lipstick en was hier erg benieuwd naar. De huls vind ik er erg mooi uitzien, simpel maar wel mooi. Een pluspunt van deze lipstick vind ik dat hij wel lekker ruikt. Een soort van bloemen ruik je.

Bij het aanbrengen moest ik even wennen, hij is iets droger dan de normale lipsticks van hun, maar dit maakt hem niet meteen minder fijn. De kleur vond ik erg mooi en was goed dekkend. Ik heb hem één keer aangebracht en hij gaf gelijk een mooie en goede dekking.

De lipstick geeft wel af maar dit vind ik niet erg, zo kan ik halve wegen de dag bijvoorbeeld kiezen voor een andere kleur.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Zijn er nog kleuren die ik zeker eens moet proberen?

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *