Product Review – Essence Rock n Doll XXL Mascara

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een review van de essence Rock n doll xxxl mascara. Ik vond het voor mezelf wel eens tijden worden voor een nieuwe mascara en zag deze in de schappen liggen en was er eigenlijk wel benieuwd naar. Vandaar vandaag voor jullie deze review.

Ik heb de mascara nu al een tijdje getest. De verpakking ziet er simpel uit. Gewoon zwart met roze. Het borsteltje is wel een stuk groter dan ik gewend ben. In het begin was dit nog al wennen met aanbrengen. Ik had werkelijk waar de mascara overal zitten. Nu een tijdje later ben ik er aan gewend en vind ik hem eigenlijk wel fijn aanbrengen. Ik raad hem niet aan voor de onderste wimpers omdat je dan toch wel snel je huid etc raakt.

Aan de ene kant van het borsteltje zijn de haren langer dan aan de andere kant. Dit is een kwestie van wennen met aanbrengen, maar zo kun je wel spelen met de mascara, zodra je de grote kant gebruikt brengt hij meer mascara aan dan als je de kleine kant gebruikt. Zelf gebruik ik graag de grote kant, ik hou nu eenmaal van grote en dikke wimpers. Ik breng ook vaak twee lagen aan maar eigenlijk is dat bij deze mascara niet nodig.

Al met al moet ik zeggen dat dit een goede mascara is. Ik heb er niet echt iets op aan te merken. Hij doet wat hij moet doen. Of hij echt dat xxxl volume geeft nee, kwa lengte niet. Zodra ik de mascara aanbreng met de grote kant lijkt het wel of ik meer wimpers heb maar ze lijken niet langer of iets.

Wel moet je opletten bij deze mascara dat je niet te veel gaat aanbrengen. Bij de derde laag kreeg ik echt spinnenpoten van de mascara en zag het er heel onverzorgd uit.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke mascara vinden jullie fijn om te gebruiken.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *