Product Review – Essence Stay Natural Concealer

Lieve lezers, Vandaag ga ik de essence stay natural concealer reviewen voor jullie. Ik heb deze concealer des tijds img_5645-32samen gekocht met de essence all about matt poeder.

De essence stay natural concealer is een concealer waar het kwastje al aan vast zit. Door middel van draaien aan de achterkant komt er product uit. Dit komt uit het midden van de kwast te voorschijn. De eerste keer moet je best lang draaien voordat er product uit komt.

img_5645-32 img_5650-36

Persoonlijk vind ik dit fijner werken dan concealer uit een potje of iets, je kunt het gelijk aanbrengen op de plekken waar je het wil gebruiken. Ik blend het wel gewoon uit met mijn beauty blender. Hiervoor vind ik het kwastje niet zo geschikt, als je dit met het kwastje wil doen zie je allemaal strepen en krijg je het niet zo mooi gemengd met je foundation.

img_5651-37 img_5656-39

Het kwastje voelt redelijk aan, van mij had hij wel iets zachter gemogen. Het product doet echter wel wat ik er van had verwacht en ben h   ier dan ook blij mee.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Welke concealer gebruiken jullie?

 

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *