Product review – Essence

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een review over één van mijn faSAM_1349voriete kleuren van de essence nagelak. Ik heb deze al een tijdje en draag hem nog altijd met plezier.

De nagellak die ik vandaag voor jullie ga reviewen is de 153 sweet or nude van essence. Deze nagelak is van de lijn Essence Colour & go. Ik denk dat jullie allemaal deze lijn wel kennen en de kleur ook wel. Nu heb ik nog meer van deze lakjes en andere kleuren.
Ik vind deze nagelak zelf erg mooi. Hij is niet te heftig en niet te zacht. Deze kun je eigenlijk altijd wel dragen. Hij past overal bij. Ik draag deze meestal omdat hij eigenlijk niet opvalt en je nagels er hierdoor goed verzorgd uit zien.

SAM_1349

Zelf vind ik dat hij erg goed lakt. Zo heb je aan één laag eigenlijk al genoeg. En ik vind het kwastje ook erg fijn. Over de kleur heb ik verder niet veel te zeggen. Dit kun je wel zien op de foto’s . Deze kleur blijft één van mijn favorieten. En zal hem nog lange tijd met plezier dragen.

Ik vind zelf het potje een leuk uiterlijk hebben.Dit model is echt het kenmerk van essence. Door de kleur van de dop kun je zien welke kleur of het is. En ik moet eerlijk zeggen ze lijken toch behoorlijk sprekend op de kleur die je aanbrengt.

SAM_1351

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden.

Advertentie:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *