Product review – eye shadow basis essence

Lieve lezers, in mijn eerste shoplog hebben jullie kunnen zien dat ik van essence een eye shadow basis heb gekocht. Deze heb ik usized_SAM_1856itgebreid voor jullie getest en vandaag laat ik jullie weten wat ik van dit product vind.

Ik zat al een tijdje te kijken naar de eye shadow basis van essence. Maar had nooit de intensie om deze te halen. Echter heb ik dit toch maar een keer gedaan en ben ik het gaan testen voor jullie. Want is het echt nodig? Heeft het wel een functie?

Ja hoor ook ik ben om, en denk nu bij mezelf waarom heb ik dit niet eerder getest en gehaald. In eerste instantie dacht ik wat moet ik hier nu mee dit zal vast niet werken. Maar in tegendeel het werkt erg goed. Mijn oogschaduw blijft een stuk beter zitten en ook de kleuren komen veel mooier uit. Ik heb gekozen voor de lichte variant. Dit heb ik gedaan omdat ik zelf een lichte huid heb. In het begin bracht ik snel te veel aan dit geeft geen mooi effect kan ik zeggen haha. De substanties brengt fijn aan en maakt je oogleden mooi egaal.

sized_SAM_1860 sized_SAM_1863

Ik vond het wel raar dat het “Kwastje” het zelfde is als van een lipgloss dit had ik niet verwacht. Wat ik wel verwachte wist ik eigenlijk ook niet. Het kwastje werkt wel fijn ik breng het daarna verder aan met een ander kwastje of gewoon met mijn vingers dit hangt een beetje af van de tijd die ik heb.

sized_SAM_1858 sized_SAM_1856

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat is jullie ervaring met de eye shadow basis? Gebruiken jullie die van essence of gebruiken jullie een ander merk?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *