Product Review – Face Focallure Blush AliExpress

Deze blush had ik tegelijkertijd besteld met de losse poeder en nog een aantal producten waar in de loop van de tijd een artikel over zal plaatsen. Deze blush is van het merk Face Focallure als ik het goed heb. het is best lastig om te zien wat hun nu als het merk zien. Maar vandaag wil ik jullie meer vertellen over deze blush. 

De blush heb ik besteld via aliexpress voor een prijs van 1,65. Ook voor dit product hoefde ik geen verzendkosten te betalen waardoor hij extra aantrekkelijk word. 

De verpakking vind ik er erg mooi uitzien. hij kwam aan in een mooi zwart doosje waar face op stond. De blush zelf zit in een rond doosje wat ik persoonlijk wel een mooie uitstraling vind hebben. Op de deksel staat Focallure Blush. 

De blush zelf heeft een leuk soort van marmer patroon. de blush is een beetje roze/paars achtig een hele aparte kleur om te zien, ook zit er een hele licht gele/gouden kleur bij in. in eerste instantie dacht ik dat dit geen mooie kleur zou zijn en hij heel raar zou staan. Echter bleek dit totaal niet waar te zijn en is het een prachtige kleur als je hem hebt aangebracht. 

Zodra je hem hebt aangebracht blijft hij mooi de hele dag zitten dit had ik niet verwacht. Mijn verwachting was dat hij er met een paar uur wel af zou zijn. Ik heb er zelfs een keer mee geslapen doordat ik was vergeten mijn make-up er af te halen en de volgende ochtend zat hij er nog steeds op. Dit verbaasde me dan ook echt. Ik kan jullie deze blush dan ook zeker aanraden. 

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat is jullie mening over deze kleur? laat het me weten in de reacties. 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *