Product Review – Fogan Cosmetics 02

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie een review van Fogan Cosmetics nagelak, In dit artikel kunnen jullie lezen
SAM_1495 wat ik van deze nagellak vind.

Ik heb vandaag een artikel over de Fogan Cosmetics nagelak, ik heb de kleur 02 dit is een mint groene kleur. Dit is de eerste keer dat ik een groene nagellak heb gekocht. De kleur van mint groen vind ik erg zacht maar toch wel opvallend. Deze wou ik graag een keer uitproberen. Wat vind ik van de kleur op mijn nagels? Kun je de nagellak fijn uitstrijken? Hoe is het kwastje?

SAM_1498 SAM_1499

De kleur vind ik erg mooi op mijn nagels, het is wel even wennen omdat ik meestal zachte tinten op heb die je niet altijd gelijk ziet. Dat is met deze mint groene kleur wel. Ik vind het zelf wel iets moois hebben. Het is niet echt een kleur voor de winter maar meer voor de zomer. Ik denk dat ik hem dan ook vaker zal dragen.

Of de nagellak fijn uitstrijkt? Dat licht aan de grootte van de nagel en de hand bij mij. Ik kan zelf erg slecht met links mijn nagels lakken en dit word dan niet altijd even mooi. Echter als ik gewoon met rechts lak gaat het goed. Wel moet ik zeggen dat hij wel heel anders is dan met de nagellak van essence. Zelf vond ik de kleur ook niet goed dekken in één laag en heb ik er daarom maar twee op gedaan. Dit doe ik eigenlijk nooit met nagellak want ik ben nog al ongeduldig.

SAM_1500

Het kwastje is ook kleiner dan ik gewend ben hier moet ik dan ook nog even handigheid mee krijgen.

De nagellak bleef bij mij niet zo heel goed zitten. Maar dat kwam omdat ik ongeduldig was en te snel weer van alles ging doen. Verder ben ik ook erg klunzig met mijn handen en blijft de nagellak altijd maar één dag zitten. Vaak heb ik er dan al kleine stukjes af, en daarna ga ik er zelf aan zitten. Oeps misschien moet ik dat maar eens afleren dan.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van dit merk nagellak? Of heb je deze nog nooit gebruikt?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *