Product Review – Fotoboek

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie een review over een fotoboek. Ongeveer een maand geleden kreeg ik de vraag of ik een fotoboek wou reviewen. Het boek heb ik nu al even in huis en vandaag deel ik mijn mening over dit boek met jullie.

Vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met www.fotofabriek.nl. In eerste instantie kende ik dit bedrijf ook niet. Echter ben ik me eens gaan verdiepen in hun website. Want wat bieden hun zoal aan? Zo kun je bijvoorbeeld een fotoboek bestellen, agenda’s, kalenders, kaarten, wanddecoratie en nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit kun je allemaal laten personaliseren met je eigen foto. Dit vind ik zelf erg leuk om te doen of om eventueel als cadeau te geven aan iemand. Je kun hier ontzettend leuke dingen vinden.

Ik heb voor jullie een fotoboek. Het boek bestaat uit 24 pagina’s de prijs van dit boek is €22,99. Ik heb gekozen om een deel persoonlijk te doen en een deel speciaal voor mijn blog. Zo het ik altijd een aandenken aan jullie.
Het fotoboek is te bestellen via de volgende link: www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken

 

 

 

 

 

 

Ik vond het wel lastig om met de software te werken. Ik had het idee dat de foto’s heel klein waren maar eigenlijk zijn ze een heel stuk groter. Misschien hadden de foto’s in mijn boek wel kleiner gekund om zo nog meer foto’s te hebben als herinnering. Echter kun je wel verschillende dingen in het programma, maar soms miste ik toch nog iets. De foto’s zijn echter wel ontzettend mooi geworden. Ik had er een paar foto’s tussen zitten die eigenlijk niet aan de eisen wat betreft kwaliteit deden. Maar des ondanks zijn ze er prachtig uitgekomen. Er zitten allemaal leuke herinneringen in en die maken het boek extra speciaal.

 

 

 

 

 

 

Zou jij ook graag een fotoboek willen bestellen? Dan zou ik je graag de volgende tips mee willen geven.

  • Kijk goed hoe groot of je foto is/word. Want persoonlijk vond ik het moeilijk inschatten.
  • Plaats geen foto in het midden van de twee pagina’s, doordat hij in het midden vast gelijmd word zie je de foto niet meer, dit is mij helaas ook overkomen.
  • Wil je tekst graag over beide pagina’s? Let dan ook op met de vouw lijn.

Dit geven ze ook allemaal wel aan in de software maar had hier tijdens het maken niet meer aan gedacht.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat zouden jullie bestellen op deze website?

-Dit artikel bevat producten die zijn toegestuurd door een merk en of bedrijf.

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *