Product Review – Handcrème

Lieve lezers, het is weer tijd voor een review. Ik had nog een proef monster liggen van een handcrème en aangezien ik droge handen had kon ik deze voor jullie gaan reviewen lezen jullie mee?sized_SAM_1810

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over een handcrème. De handcrème die ik vandaag voor jullie test is van het merk Bakker. Bakker is een online winkel voor eigenlijk alles voor in je tuin. Ook verkopen ze hier aparte soorten bloemen die ik eigenlijk nog nooit in de winkel heb gezien.

Door al dat tuinieren hebben ze ook een handcrème uitgebracht. Deze is van het merk Avena.

Ingrediënten

  • Avena Sativa – Beschermt en voorkomt uitdroging (dehydratatie)
  • Lavendel Mailette – Vermindert huidirritaties
  • Allantoïne – Herstelt, verzacht en kalmeert
  • D-Panthenol – Versterkt nagels

sized_SAM_1809

De productlijn is naar de haversoort Avena Sativa vernoemd. Avena Sativa is een éénjarige plant uit de grassenfamilie (Poaceae). De plant wordt ongeveer 1,2 meter hoog. Het 5 mm brede tongetje (ligula) is getand. De plant bloeit in juni en de bloeiwijze is een pluim. Avena Sativa werd vroeger gebruikt tegen allerlei huidkwalen zoals eczeem en huidinfecties zoals psoriasis. Tevens bewijst Avena haar medicinale waarde bij het behandelen van brandwonden en vermindert dit belangrijke ingrediënt jeuk bij huidirritaties.

De handcrème ruikt erg lekker de geur kan ik niet echt plaatsen. Nu ben ik wel heel benieuwd of het echt voor elke huid type is omdat  mijn huid vaak geen crèmes opneemt ben ik benieuwd of deze dat wel doet. Lezen jullie mee?

sized_SAM_1811

Verrassend genoeg neemt mijn huid deze handcrème erg goed op en je huid voelt gelijk anders aan. Het voelt niet vettig maar eerder zacht aan je handen dit vind ik persoonlijk wel fijn omdat ik altijd gelijk weer van alles ga doen.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie de website van Bakker.com al?

bron

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *