Product Review – Hema Nagellak 107 Tompouce

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een keer een nagellak review. in december was ik bij het hema kerst event. Hier kregen we als afsluiten een goodiebag mee. In deze goodiebag zat ook een nagellak en deze wil ik vandaag graag met jullie delen.

De kleur nagellak die ik heb mogen ontvangen is de kleur 107 tompouce. Dit is een vel roze kleur, in eerste instantie toen ik hem zag had ik het idee dat hij niet echt mooi zou zijn. Voor mijn idee was hij veel te roze en te opvallend. Echter nu de voorjaar en de zomer er weer aankomen vind ik dat deze kleuren eigenlijk juist wel leuk zijn.

 

De dekking van deze nagellak vind ik erg goed, in principe heb je aan één laag al genoeg. Voor een nog mooiere effect kun je twee lagen aanbrengen maar dit is ook meer als voldoende. De kleur valt mooi o   p en blijft voor mijn gevoel redelijk lang zitten. Vaak gaan ze bij mij binnen 1 dag er al half af. Ik gebruik namelijk ook nooit een topcoat moet ik zeggen. Dit geeft voor mij te veel glans.

 

Al met al ben ik erg te spreken over deze nagellak. En zou ik deze ook zeker aanraden. Als ik een keer in de hema ben ga ik zeker eens kijken naar een andere kleur.

Lieve lezers, bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van deze kleur?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *