Product Review – Hikari Oogschaduw

Lieve lezers, het is weer woensdag en dat houd in dat ik vandaag voor jullie weer een review heb, Dit keer heb ik een review van de hikari oogschaduw. Dit palletje heb ik er al een tijdje liggen maar had deze nog niet getest voor jullie.

Dit oogschaduw palletje is van het merk hikari, dit merk kende ik nog niet en was eigenlijk wel benieuwd of deze goed zou zijn.De naam van deze cuatro is Zoe. De kleuren vind ik persoonlijk niet heel erg mooi en zou hoog uit de geelachtige gebruiken en af en toe de gouden/koper als highlighter voor het oog.

De paarse kleur vind ik zelf de minst mooie kleur maar ook deze heb ik getest voor jullie want dat vond ik wel zo eerlijk.

Ik was zeer verrast door de pigmentatie, deze was zo goed dat ik er even van schrok hoeveel product ik opeens op mijn kwast zat. Hierdoor was het wat moeilijker om deze mooi te blenden omdat de pigmentatie zo sterk is. Hier moet je dus zeker rekening mee houden wil je hem voor het eerst gaan gebruiken.

Het doosje zelf vind ik een beetje goedkoop aanvoelen, en simpel van model. Het idee erachter snap ik zeker, doordat de bovenkant doorzichtig  is kun je duidelijk zien welke kleuren er in zitten. Echter ben ik er wel bang voor dat op een gegeven moment het er niet meer uitziet doordat bijvoorbeeld overal de oogschaduw zit. Hierdoor zal hij er snel vies uitzien en denk ik dat je hem sneller weg gooit dan als hij bijvoorbeeld helemaal gesloten is.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, kennen jullie het merk hikari? wat vinden jullie van dit merk?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *