Product review – Infinity Woman Cream rouge powder

Lieve lezers vandaag heb ik voor jullie weer een leuk artikel, in dit artikel ga ik jullie meer vertellen over de Infinity woman cream SAM_1512rouge powder. In dit artikel kunnen jullie lezen wat ik van dit product vind. Ben je benieuwd geworden naar dit product? Lees dan gezellig verder.

Vandaag heb ik voor jullie de Infinity woman cream rouge powder nr 2. De kleur is licht roze. Ik vind het wel apart om dit product te gebruiken. Het werkt heel anders dan poeder en je gebruikt al snel te  veel. In het begin vond ik het ook lastig om het aan te brengen maar je brengt een klein beetje aan en dit blend je dan uit tot je het mooi vind.

SAM_1514 SAM_1516

De eerste keer ging het bij mij niet zo goed moet ik eerlijk zeggen. Ik vond het toen ook niet mooi. Ik heb er even een aantal keer mee moeten spelen en moeten oefenen. Maar nu weet ik beter hoe het product werkt en wat ik wel en niet mooi vind.

SAM_1517 SAM_1522

Het product is fijn in gebruik als je weet hoe hij werkt. Als  je er moeite mee hebt net als mij is het niet zo heel fijn product. Maar hoe vaker je het doet hoe beter en hoe mooier het wordt. Maar dat is vaak met alles zo

Lieve lezers, ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden. Bedankt voor het lezen en een fijn weekend allemaal. Maandag om 15:00 staat er weer een nieuw artikel online, zie ik jullie dan weer?

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *