Product Review – Kneipp Massage Olie

Lieve lezers Vandaag heb ik voor jullie een product review van massage olie van het merk Kneipp.sized_IMG_0820

De kneip massage olie die ik vandaag voor jullie ga reviewen zijn de geuren Lavendel en Citroen.

Lavendel is een geur waar je van moet houden vind ik zelf. Persoonlijk vind ik dit een erg lekkere geur. Mits hij niet te overdreven is natuurlijk. De massage olie heeft een lekkere aangename geur vind ik zelf. Hij brengt fijn aan op de huid en masseert ook erg fijn. De opening van de fles vind ik wel iets aan de grote kant, je morst redelijk snel. Persoonlijk zou ik hebben gekozen voor een kleine opening dit ivm dat de substantie erg vloeibaar is.sized_IMG_0823 sized_IMG_0827

Citroen is ook een geur waar je van moet houden, Echter hou ik niet zo heel erg van deze geur. Maar het gaf wel een frisse geur. Dit is voor de zomer wel weer fijn. Ook deze brengt fijn aan en masseert ook erg fijn. De opening is net als bij de lavendel wel een beetje groot waardoor je snel knoeit, maar dit is ook een kwestie van wennen.

sized_IMG_0831

Beide producten zijn ideaal voor een heerlijk ontspannen avondje. De potjes zijn niet te groot waardoor ze ideaal zijn om iemand cadeau te geven of gewoon voor jezelf.

De verpakking vind ik wel een beetje aan de drukke kant, dit komt vooral omdat het op een klein flesje zit waardoor het als snel druk lijkt. De kleuren van de verpakking passen wel precies bij de geur. Zo is de paarse verpakking van lavendel en de gele van citroen.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie ook massage olie in huis? Zo ja welk merk en geur vinden jullie lekker?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *