Product Review – Lily of the Valley

Lieve lezers vandaag ga ik voor jullie de GSAM_1257lade Lily of The Valley testen.
Dit is tapijt reiniger. In dit artikel kunnen jullie
lezen wat ik van het product vond en laat ik jullie zien
hoe het resultaat is geworden.

Zoals jullie op de foto kunnen zien is het tapijt niet zo mooi meer.

SAM_1183

Ik ga het tapijt eerst helemaal in strooien met het poeder wat in de bus zit. Zodra je het er op strooit ruik je gelijk de frisse lucht die er af komt. Het is nu best wel een heftige lucht. Voor mensen die gevoelig zijn voor parfum luchten zou ik aanraden om voorzichtig te zijn. Dit word ook vermeld op de verpakking. Dit komt doordat de lucht erg sterk is in het begin

SAM_1188

Na een paar minuten in te hebben laten trekken  ga ik het tapijt stofzuigen en wauw wat is het resultaat mooi, ik kan dit product echt iedereen aanraden. Je tapijt komt er weer mooi uit te zien. En het ruikt ook nog eens lekker, en niet zoals alle andere tapijt reinigers die een hele aparte lucht geven.

SAM_1193

Het is nu een paar uur verder en je ruikt het nog steeds. Het huis ruikt lekker fris, maar het is niet te overheersend.  Zoals tijdens het gebruik.

Ik heb de tapijtreiniger gekocht bij de action  deze heb je in 2 verschillende varianten. De Lily of The Valley en citroen als ik het goed heb. Ik heb gekozen voor deze maar zal in de toekomst zeker de andere ook gaan testen en hier een review over schrijven voor jullie.

SAM_1261

Lieve lezers bedankt voor het lezen van mijn artikel ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en misschien is het ook wel iets voor jou.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *