Product Review – Lime Beauty Liquid lipstick AliExpress

Vandaag heb ik voor jullie weer eens wat anders dan al die kerst artikelen van de afgelopen tijd. Zoals je aan de titel kan zien heb ik vandaag voor jullie weer eens een product review. Ik heb via AliExpress twee liquid lipsticks van het merk lime beauty gekocht. 

De verpakking van de lime beauty doet mij heel erg denken aan de verpakking van Kylie Jenner dit doordat hier de zelfde soort druppels op zitten. de doosje van de lime beauty zijn op de maat van de lipsticks waardoor ze lastig open te krijgen zijn doordat ze zo klein zijn. 

De hulzen van de liquid lipstick zijn doorzichtig met de druppels en een zwarte dop en zwarte tekst. Doordat de huls doorzichtig is kun je goed zien welke kleur het is. Aangezien de lipsticks geen namen of nummers hebben is het ideaal dat je hierdoor kunt zien welke kleur het nu precies is. 

Ik heb twee verschillende kleuren een rode en een beetje een roze/bruin achtige. Persoonlijk is de tweede momenteel mijn favoriet en draag ik deze met veel plezier. De rode kleur is ook erg mooi maar zal ik meer dragen op speciale gelegenheden of wanneer ik echt zin heb in en mooie diep rode kleur. De lipsticks brengen fijn aan en drogen ook mooi op. Nadat ze zijn opgedroogd zijn ze mooi mat en egaal. Je ziet geen velletjes en ze accentueren ook geen structuur van je lippen. Hierdoor krijg je dus mooie egale lippen. 

De dekking is ook erg goed. Met 1 keer aanbrengen heb je een mooie dekking en geen rare vlekken. Doordat ze zo fijn aanbrengen ben ik snel geneigd om ze toch weer te pakken omdat ze zo ideaal zijn. 

Ondanks dat ze van AliExpress komen ben ik zeer verrast over deze producten. Ze doen precies wat ze moeten doen en hebben geen chemische geur maar een normale geur. De geur doet me een beetje denken aan hand crème of iets. Dit vind ik persoonlijk dus absoluut niet storend of vervelend.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hebben jullie wel eens make-up besteld via AliExpress? zo ja wat was jullie ervaring hier mee?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *