Product Review – Lipstick eBay

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie weer een review van geschopte items op eBay. In dit artikel wil ik jullie graag kennis laten maken met zes verschillende kleuren lipstick die ik heb gekocht op eBay. Zijn jullie benieuwd of deze lipstick echt wat zijn lees dan zeker even dit artikel.

Op eBay kwam ik veel verschillende soorten lipsticks tegen. Ik kocht van het merk popfeel zes verschillende kleuren. Dit merk kwam ik vaak tegen op eBay en wou deze daarom graag eens reviewen. Want zijn deze lipsticks ook goed?

De lipsticks hebben mij ongeveer één euro per stuk gekocht dus om de prijs hoef je het niet te laten. mochten ze helemaal niks zijn dan belanden ze gewoon in de prullenbak. De kleuren die ik heb gekocht zijn de kleuren B01, B02, B04, B09, B12, en B14

De kleur B01 is een vel roze/rode kleur
De kleur B02 is een vel rode kleur
De kleur B03 is een donker rode kleur
De kleur B04 is een paarse kleur
De kleur B12 is een vele zacht roze kleur
De kleur B14 is een echte nude kleur

Ik heb alle kleuren voor jullie geswatched op mijn arm, echter heb ik er 1 aangebracht op mijn lippen maar deze heb ik er met twee minuten al weer afgehaald omdat ze heel erg stinken. De geur kan ik totaal niet plaatsen maar hierdoor heb ik ze niet verder willen testen dit terwijl ze voor mijn gevoel wel heel mooi hadden kunnen zijn alleen de geur heeft mij hier van weerhouden. De swatches zagen er namelijk veel belovend uit. Ik ben met elke kleur twee keer over mijn arm gegaan en je ziet dat ze dan een erg mooie dekking hebben.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, helaas weet ik niet of de dekking net zo goed op je lippen zal zijn en of ze lang blijven zitten maar ik raad niemand aan om deze aan te schaffen.

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *