Product review – Lipstick Paris Memories

Lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie een review van het merk paris memories. Ik heb hier weer twee lipsticks van die ik graag met jullie wil delen. Lezen jullie mee van wat ik van het productsized_SAM_1585 vind?

De lipsticks die ik vandaag voor jullie heb zijn de de kleuren:

  • 86
  • 230

Het jammere van deze producten is dat ze geen naam hebben maar alleen een nummer.

De lipstick met nummer 86 is een rode kleur met een bruine tint er in. de rode kleur is niet heel vel maar een mooie donkere kleur maar niet te donker. De lipstick bevat vitamine e waardoor hij verzorgend is voor je lippen. Daarnaast voelt hij ook creamy aan en is het geen droge lipstick. Doordat de huls een stukje doorzichtig is kun je de kleur er mooi doorheen zien. Echer lijkt hij donkerder dan dat hij in werkelijk heid is. Dit vind ik wel jammer aan het product.

sized_SAM_1577 sized_SAM_1575  sized_SAM_1580

 

De lipstick met nummer 230 is een paarse lipstick. Ook deze bevat vitamine e en voelt verzorgend aan. Deze kleur zal ik persoonlijk niet snel dragen maar met de juiste look zal hij wel erg mooi staan. Ook deze huls heeft een stukje doorzichtig waardoor je de kleur kunt zien, De kleur die je er door heen ziet komt aardig overeen met de kleur die hij aanbrengt. Dat is bij deze kleur wel een plus punt.

sized_SAM_1582 sized_SAM_1584 sized_SAM_1588

Zoals je op de foto kunt zien is de lipstick van nummer 230 niet helemaal mooi meer. Dit is gebeurd toen ik hem kocht. Even een momentje van niet opletten. Oepsie.

Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Wat vinden jullie van het merk?

sized_SAM_1585 sized_SAM_1591

 

Advertentie:

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Product review- Wood lipliner |
  2. Product review- Wood lipliner – RustigSamen.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *