product review – lipstick Paris Memories

Lieve lezers vandaag heb ik weer een product review online, dit keer heb ik twee lipsticks die ik voor jullie ga reviewenSAM_1574 deze zijn van het merk  Paris Memories.

Zoals jullie hier boven hebben kunnen lezen heb ik vandaag een review voor jullie van twee lipsticks ik heb de kleuren 246 en 247 in dit artikel kunnen jullie zien welke kleuren dit zijn en wat ik van de kleur vind. De hulzen zien er simpel uit. In het midden is een doorzichtig stukje hierdoor kun je de kleur van de lipstick zien. Dit is wel makkelijk omdat je anders elke keer de dop er af moet halen.

247-3

De kleur 246 is een beetje een rode/ roze kleur. De kleur is erg zacht als je één laagje aanbrengt. Hoe meer lagen je aanbrengt hoe dieper hij word. Zelf vind ik de kleur erg mooi. Hij is niet echt super dekkend met één laag maar met twee lagen is hij ook mooier van kleur vind ik zelf. De lipstick voelt erg verzorgend aan voor je lippen dit is wel fijn bij lipstick vind ik zelf. De lipstick blijft niet lang zitten dat is wel jammer.

246 246-2 246-3

De kleur 247 is een nude kleur, hij is licht bruin van kleur met een rode tint er in. Op de foto’s los van elkaar lijkt hij heel erg op de 246 maar als je de swatches naast elkaar hebt zie je duidelijk een verschil. Ook deze is niet super dekkend maar met twee lagen krijg je een mooie kleur. de kleur wijkt wel af van de kleur die je denkt dat je krijgt. De lipstick ziet er erg donker uit maar is heel licht als je hem aanbrengt dat is wel even wennen.

247 247-2 247-5 SAM_1574

 

Bedankt voor het lezen van mijn artikel, hebben jullie ook lipstick van dit merk? Wat vinden jullie er van?

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *