Product Review – L’oreal Droogshampoo

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie weer een product review. Een tijdje geleden konden jullie ook een review zien van een droogshampoo, maar vandaag heb ik er nog één  voor jullie. Dit maal heb ik voor jullie de droogshampoo van l’oreal.

Een tijdje geleden testte ik voor jullie de droogshampoo van batiste, hier was ik erg over te spreken. Echter had ik nog een droogshampoo liggen die ik graag wou testen voor jullie van l’oreal. Ben ik over deze net zo te spreken of?

De droogshampoo van l’oreal vind ik persoonlijk niet echt fijn. Voor mij doet hij niet wat ik van had gehoopt. Echter ruikt hij wel erg lekker en geeft hij je haar een frisse geur. Helaas blijft mijn haar er wel wat vettig van en dit had ik met de droogshampoo van batiste niet.

Echter maakt deze droogshampoo je haar niet zwaarder. En geeft het je haar een soort van volume. Hierdoor kun je het op elk moment van de dag extra gebruiken om je haar weer luchtig te krijgen. Echter zal ik hem niet speciaal voor de volume gebruiken. Hiervoor gebruik ik toch liever volume spray, hiermee krijg je toch meer volume door.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Hij is wat aan de korte kant maar ik kan er wel een heel verhaal om heen vertellen maar dan is het geen duidelijke review meer.

 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *