Product Review – Luyisi oogschaduw pallete

Op de markt in Beverwijk kwam ik dit oogschaduw palletje tegen. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie pallet met een aantal mooie nude tinten. Toen ik deze tegen kwam en de kleuren zag wist ik dat wel eens een goede kans hebber kon zijn. 

Dit pallet kwam ik tegen in Beverwijk. Zoals ik al in eerdere artikelen heb vermeld heb ik hier een kraam waar ik altijd een aantal spulletjes wat betreft make-up haal. Zo ook dit palletje en deze koste maar één euro, voor de prijs hoefde ik hem dus niet te laten liggen. 

Toen ik thuis kwam heb ik gelijk foto’s gemaakt en ben ik hem gaan testen. De kleuren vind ik prachtig en zien er in de verpakking echt goed uit. Het palletje bevat acht verschillende kleuren. Door de formaat van dat pallet is hij ook ideaal voor op reis. Door de verschillende kleuren kun je er ook verschillende looks mee maken. Bijvoorbeeld voor overdag kun je de zachte kleuren gebruiken en voor de avond de wat donkere. Daarnaast kun je ze ook goed combineren omdat alle kleuren goed bij elkaar passen.

Toen ik heb pallet ging gebruiken was ik verrast door de kwaliteit. De kleuren blende mooi in elkaar over en het bracht niet vlekkerig aan. Niet alle kleuren hebben gelijk veel pigment maar zijn wel goed op te bouwen. Dit vind ik dan ook wel weer een plus punt hierdoor kun je nog meer spelen en variëren met de kleuren. Met de donkerste kleuren moet je wel iets meer uit kijken. Deze zijn wel goed gepigmenteerd en hierdoor kun je ze wel snel te donker maken als je de iets lichtere kleuren wat meer moest opbouwen.

De verpakking is simpel, een zwart doosje met een doorzichtige deksel met daarop zwarte lijnen en witte bloemen. Je kunt zien dat het geen duur product is maar dit vind ik persoonlijk niet erg. Het gaat tenslotte om de werking van het product. En daar ben ik tevreden over. In het midden zit nog een klein spiegeltje met een kleine applicator. Deze gebruik ik niet voor de oogschaduw zelf. Wel wil ik ze nog eens gebruiken voor bv de witte kleur voor een highlighter in mijn binnenste ooghoeken. Ik heb dit al eens met een kwast gedaan maar door deze applicator werd hij in mijn ogen wat mooier. Ik zou zeggen probeer het zelf eens uit. Wie weet is deze tip ook wel iets voor jou?

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel. Kennen jullie dit merk al? 

 

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *