Product Review – Mascara

Vandaag heb ik voor jullie een review over twee mascara’s. Beide zijn van het merk Baolishi. Zelf had ik nog nooit van dit merk gehoord. Ik kocht ze een tijdje geleden in beverwijk op de bazaar en wou deze graag voor jullie testen. Lezen jullie gezellig mee. 

De eerste mascara die waar ik jullie wat meer over wil vertellen is de Baolishi Dense glamorous mascara. De verpakking is zwart en in de dop zit een beetje rood verwerkt. Deze mascara moet je wimpers wat meer volume geven. Echter vind ik dat hij dat niet helemaal doet. Het is verder een prima mascara. Echter heb je wel meer nodig dan normaal en ben je wat langer bezig. Waar een essence bv in één keer een mooie laag geeft, geeft deze maar heel minimaal af en hierdoor ben je wat langer bezig. Deze mascara is wel waterproof wat voor de winter maanden dan weer extra fijn is met al die regen en sneeuw. Hierdoor blijft je mascara wel langer en beter zitten.

 

De borstel vind ik echter wel fijn, deze is mooi groot en werkt makkelijk. Echter voor de onderwimpers is deze niet heel fijn maar dat vind ik niet erg want hiervoor gebruik ik vaak al een andere mascara.

De tweede mascara is een lengthening mascara, dit is geen waterproof mascara. ook deze mascara heeft een fijn borsteltje. De stopper van deze mascara werkt ook zoals hij werken moet. Ik heb wel eens een mascara gehad waarvan de stopper totaal niet werkte. zodra je deze mascara aan brengt krijg je hele subtiele verlening van je wimpers dit geeft persoonlijk een mooi effect. Deze mascara doet eigenlijk precies wat hij zegt.

 

De verpakking van deze mascara vind ik persoonlijk wat minder mooi de kleur combinatie vind ik wat minder maar dit wil niet altijd gelijk zeggen dat de mascara dan ook slecht is. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over en deze mascara’s worden daarom dan ook bijna dagelijks gebruikt. Vaak gebruik ik ze in combinatie met elkaar.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel.

Advertentie:

2 Reacties

    • Daar houd ik ook van tenzij ik naar werk ga dan maakt het mij niet zo heel veel uit als er maar iets op zit ben ik dan al blij. Ik gebruik persoonlijk ook best veel mascara zolang ik maar geen spinnen poten krijg haha

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *