Product Review – Max & More Concealer

Lieve lezers, Vandaag heb ik voor jullie eindelijk weer een artikel, het  heeft even geduurd, sorry daar voor, maar door persoonlijke omstandigheden kon ik even niet de energie vinden om te bloggen. Gelukkig gaat alles nu weer goed en heb ik weer de energie om te bloggen. Vandaag heb ik voor jullie weer een review, Dit keer heb ik voor jullie de review van de max & more concealer pen.

Mijn conceler van essence was op, ik liep bij de action en zag daar deze concealer. Zou ik over deze net zo tevreden zijn? Ik kan het natuurlijk altijd proberen want om de prijs hoef je het niet te laten. En ik vind het gewoon leuk om nieuwe dingen te proberen.

Ik kocht de concealer in de kleur 01 light Beige, ik vind het wel jammer dat je bij de action de producten van tevoren niet kunt bekijken/swatchen het is daarom altijd een gok of hij goed is of niet.

De verpakking zag er goed uit, het doosje is zwart hier houd ik persoonlijk wel van, De concealer pen is in de kleur van de concealer. Hierdoor kun je hem eigenlijk makkelijk onderscheiden van andere pennen als je deze allemaal bij elkaar hebt liggen.

De eerste keer dat ik de concealer gebruikte merkte ik dat ik teveel gebruikte, Wat ik normaal voor 1 oog gebruikte was nu meer als genoeg voor twee. De kleur is behoorlijk licht maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet erg vond. Liever iets te licht dan te donker. De concealer bracht fijn aan en je kon hem goed uit blenden. Tijdens het swatchen zag hij er wel wat korrelig uit, dit zag je gelukkig niet tijdens het aanbrengen.

Al met al een goede concealer voor de prijs.

Lieve lezers, Bedankt voor het lezen van mijn artikel, wat vinden jullie van de concealer van de action?

Advertentie:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Captcha *